Spring naar hoofd-inhoud

Aanbouw en verbouw

Aanbouw of verbouw van uw woning is in de huidige woningmarkt een goede keuze. Het vergroot de kwaliteit van uw woning en ook het wooncomfort.

Denkt u bijvoorbeeld aan

  • het plaatsen van een dakkapel of dakramen
  • uitbouw van uw woonkamer met een serre
  • aanbouw van een bijkeuken
  • het vergroten van uw garage
  • een compleet nieuw dak

Wij hebben veel ervaring met verbouw en aanbouw, vaak in de vorm van houtskeletbouw.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is erg geschikt voor een aanbouw aan uw woning of voor dakrenovaties en dakkapellen. De constructie is relatief licht waardoor het goed kan worden aangesloten op een bestaande constructie. Het houtskelet wordt in de werkplaats op maat gemaakt en dan pas geplaatst. Hierdoor kan er op locatie relatief snel gewerkt worden waardoor uw woning relatief kort 'open' is. Dit is vooral een voordeel bij dakopbouwen en aanbouwen

Op de pagina projecten vindt u enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde verbouwingen.

Dakkapel

Met het plaatsen van een dakkapel doet u een goede investering in uw woning. Hierdoor kan bijvoorbeeld een donkere zolderkamer veranderen in een royale en lichte slaap- of studeerkamer. U wint ruimte door het vergroten van de loop- en staruimte, de betere lichtinval maakt de kamer prettiger om te verblijven.

Garage

Denkt u over het bouwen van een nieuwe garage?

Of het uitbreiden van uw huidige garage? Dan bent u bij Veenstra-Kiers aan het juiste adres. We hebben veel ervaring, zowel met nieuwbouw als aanbouw van garages. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Veenstra - Kiers

Bij ons is alles bespreekbaar en veel mogelijk.