Spring naar hoofd-inhoud

Veenstra-Kiers vof Timmerwerken

Oeds Veenstra en René Kiers zijn sinds april 2004 actief met hun bedrijf voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in Harkema. Voordat het duo zich in de wereld van het zelfstandig ondernemerschap begaf, deed het tweetal bij diverse aannemers volop ervaring op in de bouw.
Het heeft hen gemaakt tot vaklieden die van vele markten thuis zijn.

Doeners die van aanpakken houden

Oeds Veenstra en René Kiers zijn doeners die van aanpakken houden. Ze hebben een groot netwerk van betrouwbare partners om zich heen verzameld. Bij grotere klussen wordt dit netwerk ingeschakeld.

Het werktempo ligt hoog. “De mensen hoeven niet tijden middenin de werkzaamheden te zitten.”

Bovendien voelen de vennoten elkaar haarfijn aan en zijn ze uitermate flexibel. “Bij ons is alles bespreekbaar en veel mogelijk.”

Vooral mond-tot-mondreclame bracht de Harkemaster ondernemers de - veelzijdige - klussen, zowel in de directe omgeving als soms ver daarbuiten. De vennoten streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het bouwproces. “Persoonlijk contact vinden we van groot belang.” 

Werkplaats

Bedrijventerrein Quakkenburg in Harkema is de uitvalsbasis voor het Veenstra en Kiers.

De loods van de onderneming aan De Bolster wordt hoofdzakelijk gebruikt als werkplaats en voor opslag van onder andere houtskelet.

 

Veenstra - Kiers

Bij ons is alles bespreekbaar en veel mogelijk.